Κάντε την εκδήλωσή σας εμπειρία στο
The Ellinikon

Κάντε
την εκδήλωσή σας εμπειρία στο
The Ellinikon!

Ανακαλύψτε τις εγκαταστάσεις του The Ellinikon Experience Park για την επόμενη εκδήλωσή σας!

Στην καρδιά του The Ellinikon Experience Park, μια σειρά από εντυπωσιακές εσωτερικές και υπαίθριες εγκαταστάσεις εκδηλώσεων σας περιμένουν για να μετατρέψουν την εκδήλωσή σας σε μία αξέχαστη εμπειρία για τους προσκεκλημένους σας.

Είτε σχεδιάζετε μια μεγάλη εταιρική εκδήλωση είτε μια παρουσίαση για λίγους και εκλεκτούς, το The Ellinikon Experience Park έχει τον κατάλληλο χώρο για κάθε περίσταση.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΣ

Outdoor Events στο
The Experience Park

Το The Ellinikon Experience Park αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους υπαίθριους χώρους εκδηλώσεων στην Αθήνα.

Μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της πόλης, το νέο αστικό πάρκο προσφέρει μια χαλαρή «πράσινη» απόδραση και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για να διοργανώσετε τις πιο ξεχωριστές εκδηλώσεις σας. Οι διαθέσιμες Πλατείες μεταμορφώνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε εκδήλωσης και εναρμονίζονται πλήρως με το όραμά σας.

Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει ένα μεγάλο εύρος εκδηλώσεων, από festivals και fashion shows μέχρι μικρές ιδιωτικές εκδηλώσεις και διαδραστικά δρώμενα, είμαστε πλέον βέβαιοι ότι η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις σας.

Indoor Events στο
The Experience Centre

Το πλέον τεχνολογικά προηγμένο κέντρο επισκεπτών της Ευρώπης αποτελεί εγγύηση ότι η επόμενη εκδήλωση σας θα είναι μοναδική.

Το εμβληματικό και πολυβραβευμένο The Ellinikon Experience Centre διαθέτει χώρους με ιδιαίτερη αισθητική και αρχιτεκτονική ταυτότητα.

Από την εντυπωσιακή αίθουσα παρουσιάσεων, τα ιδιωτικά meeting rooms και το ατμοσφαιρικό φουαγιέ, μέχρι και το κομψό Sunset Deck στον εξωτερικό του χώρο, το The Ellinikon Experience Centre αποτελεί μία από τις πλέον πρωτότυπες και κατάλληλες επιλογές για εκδηλώσεις.

Οι καλεσμένοι μπορούν να απολαύσουν την περιήγηση στις πέντε θεματικές ζώνες του Κέντρου, οι οποίες θα τους ταξιδέψουν στο μέλλον της μεγαλύτερης αστικής ανάπλασης που έγινε ποτέ στην Ευρώπη, στο The Ellinikon.

Πάρτε μια γεύση από τα προηγούμενα γεγονότα μας
και εμπνευστείτε για το δικό σας!